На Волині затримали прикордонника, котрий дезертирував і тікав до Польщі
Волинь

На Волині затримали прикордонника, котрий дезертирував і тікав до Польщі

20 лютого 2023, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

Торік у липні патрульний групи дільничних прикордонних інспекторів Октай Б., який проходив службу у Харкові, підробив посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії. Він самовільно залишив розташування підрозділу й намагався виїхати до Польщі, пишуть Волинські новини.

Того ж дня, рухаючись автобусом сполученням Маріуполь-Варшава, він використав підроблені документи під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску «Ягодин». Підробку виявили, а хитруна затримали працівники відділу внутрішньої безпеки.
У суді чоловік визнав свою вину по усіх епізодах. Він просив врахувати, що після евакуації з рідними добровільно прибув для його мобілізації у ЗСУ. До цього він жив у Києві разом з мамою і рідною тіткою, які є пенсіонерами, постійно хворіють та потребують догляду. Інших родичів, окрім нього, у них немає.
При призначенні покарання суд врахував, що 50-річний обвинувачений добровільно був призваний на військову службу по мобілізації. Документи підтвердили, що він постійно проживає з хворими матір'ю пенсійного віку та рідною тіткою, які тяжко хворіють на цукровий діабет та онкологію відповідно.
Врахувавши всі обставини справи, Шацький суд призначив чоловіку покарання у виді одного року та шести місяців позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися