На Полтавщині батьки знайшли повішеною 7-річну доньку
Україна

На Полтавщині батьки знайшли повішеною 7-річну доньку

3 вересня 2019, 14:13
0
0
Сподобалось?
0

У селі Максимівка Карлівського району Полтавської області учора у власному житловому будинку батьки виявили повішеною свою малолітню доньку. 

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області. За словами начальника відділу комунікації ГУ НП в області Юрія Сулаєва, дівчинка під час гри у господарському приміщенні заплуталася у мотузках, які використовують для підвішування кролів. При спробах виплутатися вона задушилась.

«Думаю, це нещасний випадок. Дівчинка зайшла в господарське приміщення. Вочевидь, заплуталася в мотузках, які використовують для підвішування кролів. При спробах виплутатися задушилася. Батьки знайшли її підвішеною. Зняли, намагалися надати першу допомогу, проводили реанімаційні заходи. Але вони виявилися безуспішними, дитина померла», — розповів Сулаєв. Тіло дитини для встановлення причини смерті направили до бюро судово-медичної експертизи Карлівської ЦРЛ. Поліція проводить перевірку обставин нещасного випадку. Попередньо, правоохоронці відкрили провадження за ст. 115 ККУ (умисно вбивство) з поміткою «нещасний випадок». 

Слідчі перевірять усі обставини події. За інформацією управління цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації, дитині було 7 років.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися