3-річний хлопчик з України, який втопився в басейні в Італії - син священника
Світ

3-річний хлопчик з України, який втопився в басейні в Італії - син священника

14 квітня 2021, 17:52
0
0
Сподобалось?
0

На італійському острові Сардинія під час весілля втопився трирічний український хлопчик Антоній Вольський, син місцевого православного священика.

Про це йдеться в ТСН.

Родина отця Миколи приїхала разом із ним на весілля. Дитина непомітно для дорослих вийшла із дому і впала у басейн. Лікарі швидкої, які приїхали на виклик, виявилися безсилі.

Стало відомо, що вже зробили розтин тіла хлопчика, але результати поки не оприлюднені. За попередніми даними, дитина впала у басейн й вдарилася головою - там практично не було води.

Все сталось на острові Сардинія, місто Куарту-Сант'Елена неподалік від Кальярі. Медики, які потім приїхали за викликом, вже не змогли нічого зробити. Але ж поліція не виключає інші причини смерті. Італійські карабін’єрі розпочали розслідування.

Відомо, що батько хлопчика - священик, на віллі з басейном вранці він обвінчав пару. І в цьому будинку священик із своєю дружиною та дітьми залишився на обід.

У церкві “Nostra Signora della speranza”- місце, де збираються у Кальярі усі православні віряни, вже відслужили службу у пам’ять загиблого українського хлопчика Антонія. «Цей біль дуже важко передати, біль, який ми всі відчуваємо. Ми всі зібралися тут, щоби помолитися, щоби підтримати цю молоду родину», - розповідає прихожанка церкви. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися