У Луцьку вчителі влаштували флешмоб
Україна

У Луцьку вчителі влаштували флешмоб

4 жовтня 2019, 18:50
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку молоді вчителі влаштували запальні танці в центрі міста.


Близько сотні вчителів «качали» під сучасні треки на Театральному майдані міста у п’ятницю, 4 жовтня, - пише ІА ВолиньPost.

Захід, ініційований управлінням освіти і науки Луцької міської ради, став першим святкуванням Дня вчителя у такому форматі, коли перед традиційним концертом і відзначенням найкращих у своїй справі – влаштували неформальне дійство за участю молоді.

Начальниця управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що цьогорічний флешмоб – її ідея, яка виникла дуже спонтанно.

«Якось ввечері після роботи перебирала папери і зрозуміла, що молоді педагоги – люди, які люблять драйв, танцювати і рухатися, вміють це показати, на дискотеки ж ходять, тому і вирішили відкрити урочисте дійство отаким флешмобом від молодих педагогів», – говорить Зіновія Богданівна.

Каже, розуміє, що традиційна академічна зустріч була б не цікавою.

Вчителька математики з Луцької гімназії №18 Тетяна, яка безпосередньо танцювала у флешмобі каже, що ця ідея дуже сподобалася їй і колегам.

«Для молодих викладачів це – новинка, всі охоче долучалися до танцювального флешмобу, систематично відвідували тренування в Палаці учнівської молоді. Готувалися ми 5 разів на тиждень, танцювали по півтори – дві години щоразу», – говорить Тетяна і наостанок додає: «Діти – сучасні, педагоги також повинні не відставати».

Опісля танців на майдані відбулася урочиста частина в приміщенні луцького драмтеатру, де почесними відзнаками нагороджували найкращих вчителів міста.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися