Коли закуплять і як розподілять ноутбуки для волинських вчителів
Волинь

Коли закуплять і як розподілять ноутбуки для волинських вчителів

24 липня 2021, 17:05
0
0
Сподобалось?
0

У Волинській ОДА відбувся брифінг щодо реалізації в області проєкту «Ноутбук кожному вчителю» за участю заступниці голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Вікторії Левчук.

Забезпечення шкіл ноутбуками здійснюється за передбаченою Кабінетом Міністрів черговістю: спершу школи з кількістю учнів не менш, як 250 та опорні школи; потім – школи з кількістю учнів не менше 100.

Отримання комп’ютерів залежить від того, яка статистична інформація була подана директорами навчального закладу. Враховуються усі комп’ютери, які є у школі. Не отримують комп’ютери, згідно порядку використання коштів субвенції, вчителі захисту Вітчизни, трудового навчання, директори, заступники директорів і вчителі початкових класів (вважається, що вони забезпечені технічним обладнанням).

Варто відзначити, що на сьогоднішній день Волинська ОДА одна з тих, що вже оголосила про початок першого тендеру – закупівлю 921 ноутбука, орієнтовна дата аукціону – 13 вересня 2021 року. Очікується, що усі закупівлі будуть оголошені впродовж липня-серпня, а самі ноутбуки будуть доставлені до кінця року.

До реалізації проєкту активно долучились об’єднані територіальні громади Волині. Так, 30% співфінансування представляють Луцька, Володимир-Волинська, Камінь-Каширська, Нововолинська територіальні громади. Решта ОТГ долучаються в межах 10%.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися