За вбивство чоловіка лучанка сяде за ґрати на 7 років
Україна

За вбивство чоловіка лучанка сяде за ґрати на 7 років

1 листопада 2019, 10:07
0
0
Сподобалось?
0

32-річна жителька обласного центру Волині, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки після застілля вбила львів’янина. 

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА Волинські новини.

2 січня минулого року обвинувачена, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, під час конфлікту із потерпілим вдарила його кухонним ножем у шию. Поранення виявилося смертельним - чоловік помер у Луцькій міській клінічній лікарні.

Сама обвинувачена свою вину не визнала, розповівши суду, що в той вечір до неї прийшла подруга, яка принесла пляшку шампанського. Випивши її, вони пішли надвір погуляти з собакою, а в цей час до них під’їхали якісь чоловіки та почали щось говорити – потерпілий через це почав ревнувати й поводився агресивно, бо теж був нетверезим. Після цього вони разом пішли додому до неї, де він знову почав питати її про чоловіків з вулиці. Між ними почалась суперечка – потерпілий почав викручували їй руки, повалив на ліжко та почав душити за шию. Вона кричала, але ніхто не приходив. Через деякий час в кімнату до них прийшов її вітчим та сказав потерпілому, щоб той їхав в офіс спати і дав останньому ключі.

Приблизно за пів години потерпілий повернувся й історія повторилася. З слів підсудної, вона злякалась, почала кричати та, взявши до рук кухонний ніж, направила на потерпілого. Побачивши це, чоловік почав викручувати їй руку і, напевно, наткнувся на ніж, але саме цей момент вона не бачила, адже закрила очі, бо дуже його злякалась. Жінка зазначила, що після цього вони обоє впали. Відкривши очі побачила багато крові й разом з рідними викликала швидку допомогу. Обвинувачена наголосила, що не мала наміру вбивати потерпілого, а лише хотіла його налякати.

Незважаючи на невизнання вини, вина доведена зібраними під час досудового розслідування доказами, зокрема показами свідків. Відтак, суд визнав її винною та призначив покарання у виді семи років шести місяців позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися