На Одещині знайшли зарізаних жінку та її 7-річну дитину
Україна

На Одещині знайшли зарізаних жінку та її 7-річну дитину

8 квітня, 10:13
0
0
Сподобалось?
0

На Одещині вбитими знайшли жінку та її 7-річну дитину. Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, подія сталася в Подільському районі.

"Тіла жінки, 1986 року народження, та 7-річної дівчинки з тілесними ушкодженнями без ознак життя виявлені сьогодні, 6 квітня, близько 9-ї години у будинку, в якому вони мешкали", - розповіли правоохоронці.

Йдеться, що на місце події прибули керівництво слідчого управління Головного управління Нацполіції в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, спеціалісти пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські – кінологи тощо.

"Особу підозрюваного наразі встановлено, з ним працюють слідчі", - заявили в управлінні.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство").

Водночас у мережах люди розповідають страшні речі. Зокрема, пишуть, що моторошна подія сталася ввечері 5 квітня у місті Ананьєв, а фігурант справи – школяр, який був у неадекватному стані та нібито зарізав свою матір та сестру, а потім зґвалтував.

"16-річний підліток під "алкашкою та наркотою" прийшов додому і почав лаятися зі своєю 38-річною матір'ю. У ході конфлікту хлопець взяв ножа і перерізав матері горло. Все це побачила його 7-річна сестра і почала кричати, у відповідь на що школяр зарізав і її теж, а потім пішов з дому бухати далі. Ближче до ночі шизоїд повернувся, помив тіло своєї матері від крові й зґвалтував. Наразі хлопця затримано…", - повідомив один з місцевих Telegram-каналів. Чи це - правда, поки невідомо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися