На Черкащині жорстоко вбили 17-річного хлопця
Україна

На Черкащині жорстоко вбили 17-річного хлопця

10 квітня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

На Черкащині жорстоко вбили 17-річного хлопця. Поліція вже затримала двох підозрюваних.

Про це повідомила поліція Черкаської області.

Мати просить про допомогу

Як написала мати загиблого, родина переїхала до села Набутів Черкаської області з Краматорська. Чоловік пішов служити до лав ЗСУ. В ніч проти 4 квітня син пішов гуляти і більше додому не повернувся. Наступного дня матір повідомили, що сина більше немає серед живих.

"Я боюся, що моя справа може бути не розкритою і забутою, а винні не понесуть покарання. Тому звертаюся до кожного з вас! Підкажіть, будь ласка, контакти людей, органів, організацій, телепрограм, які надали б справі розголосу та допомогли правосуддю", – поділилася вона.

Жінка просить максимального поширення й розголосу. Вона буде вдячна за будь-яку інформацію і пораду за номером телефона: +380509605439 (Редько Валентина Олександрівна).

Підозрюваним загрожує довічне

За повідомленням поліції, в одному з сіл Черкаського району правоохоронці в полі виявили тіло 17-річного хлопця, яке засипали землею. Суд обрав запобіжний захід двом підозрюваним у жорстокому вбивстві неповнолітнього. Наразі їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

"В умисному вбивстві, ч. 2 ст. 115 КК України, підозрюють двох місцевих мешканців 18 та 20 років. За скоєне підозрюваним загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі", – підсумували правоохоронці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися