Михайло АПОСТОЛ
Україна

Дивом вижив у страшній аварії і став «бачити» хворі органи людей

25 січня 2020, 16:34
0
2
Сподобалось?
2

Житель села Тараканів Дубенського району Михайло Апостол багато років займався музикою. Він – один із засновників відомого рок-фестивалю «Тарас Бульба». Жив музикою і любив свою роботу. Як відомо, хороша пісня лікує душу, та хіба думав колись чоловік, що доля так поверне, що він замість душевних ран лікуватиме людей від фізичних недуг? І з відомого шоумена він перетвориться на… лікаря.

Дивом вижив у страшній аварії

Життя Михайла Апостола було тісно пов’язане із шоу-бізнесом. Яскраве, веселе, насичене постійними зустрічами зі знаменитостями. Він любив музику, просто розчинявся у ній і не уявляв себе поза нею. Але правду кажуть, що шляхи Господні незбагненні… І одного дня страшна аварія перекреслила звичний устрій чоловіка. Змінила всі звички, привела до переосмислення цінностей та надала нового сенсу життю.

– Це було на Водохреще, я саме повертався із гостин у брата, який мешкає в Польщі, – пригадує Михайло Васильович. – Моя автівка зіткнулася з КамАЗом. Сильний удар отримав у голову. Мене у дуже важкому стані доставили у польську лікарню. Медики одразу взялися боротися за моє життя. Провели трепанацію черепа. Я висів на волосинці від смерті. Стан довго був критичним, тож про переїзд в Україну не велося й мови.

Довгих вісім місяців чоловік пролежав під наглядом лікарів. Це було важке випробування не лише для нього, але й для рідних. Дякувати Богу, з часом Михайло почав іти на поправку, і його дозволили забрати додому. Проте довгі дні перебування у лікарні не минули безслідно. Чоловік вибився зі звичайного ритму, почувався пригніченим фізично і морально. Не знав, як жити далі. Не бачив майбутнього. Поруч постійно були рідні, але й вони не знали, як розрадити Михайла. І саме у цьому стані апатії з чоловіком почали відбуватися дивні речі – почав бачити внутрішні органи людини. Друзям, які приходили провідувати, чітко розказував, що той має проблеми з печінкою, в іншого – хвора підшлункова.  Звичайно, ніхто серйозно ці слова не сприймав. Думали, то через травму голови з Михайлом щось робиться. І навіть дружина спочатку дуже переживала через дивну поведінку чоловіка. «Думала, він втрачає розум», – зізнається Наталя.

А Михайло і сам не міг толком зрозуміти, що з ним відбувається. Тому й боявся свого несподіваного дару. І вирішив, щоб уникнути зайвих розмов, приховати те, що бачить наскрізь людей.

На хворому місці пальці пекли вогнем

Відтоді минуло двадцять років. Здавалося, час гоїть рани, і ніхто в родині Апостолів не хотів згадувати про страшну аварію. Але в житті Михайла знову сталися неприємні події, через які дуже переживав. Був емоційно виснаженим. Якось вночі приснилося, що незнайомий голос каже: «28 числа піди в церкву». Випала страсна субота. І у храмі почали відбуватися незвичайні речі. Михайло побачив якусь постать і знову почув голос: «Я благословляю тебе на дії. Ти будеш лікувати людей».

Михайло АПОСТОЛ з дружиною

– А вночі почали сильно пекти пальці на руках. Я не знав, що то робиться: ніби жар до них кладуть, – продовжує Михайло Апостол.  – Згадав, що мені було сказано, що «бачитиму руками» і лікуватиму.

Відтоді почалися незвичайні зміни. Найперше свою силу чоловік випробував на рідних. Проводив руками, і там, де хворе місце, відчував сильне тепло. А голос вказував, які лікарські трави потрібні, щоб оздоровитися.  Для того, щоб знати правильне розміщення людських органів, чоловік спеціально вчив анатомію. Це здається неймовірним, але з тої пори сотні людей завдяки Михайлу Апостолу отримали другий шанс. Він і досі не може пояснити даної йому Всевишнім сили.

– Перед кожним прийомом я запалюю свічку, яка забирає негативну енергію, – розповідає чоловік. – Обов’язково молюся і питаю дозволу в Отця Небесного, чи можна оглянути цю людину. Бувають випадки, коли отримую заборону. Це означає, що пацієнт ходив до бабок чи ворожив на картах, і переді мною стає чорна стіна.  Коли дозволено – проводжу руками вздовж тіла і визначаю, де хворе місце. Все роблю із закритими очима. Тому моя дружина Наталя стала помічником і завжди записує, що я відчуваю, які ліки потрібні. Я не визнаю антибіотиків. Довіряю препаратам на основі лікарських трав, які виробляються не тільки у нас, а й за кордоном.

Про Михайла Апостола люди дізнаються від знайомих, яким він допоміг. Добираються не лише з Волині чи Рівненщини, а й інших областей. Буває, що чоловік їздить в інші регіони на зустрічі. А ще, завдяки сучасним технологіям, через скайп-зв’язок проводить обстеження організму громадянам з Франції, Німеччини. Чоловік зазначає, що не потребує реклами, адже графік прийому хворих розписаний на рік! Його діагнози підтверджують кваліфіковані медики. От лишень методи лікування відрізняються від традиційних. Михайло Апостол переконаний, що основа основ людського організму – хребет, а будь-яка недуга – від захворювання внутрішніх органів. Наприклад, болі у попереку спричиняє товста кишка, у шийному відділі – кишечник. До кожного пацієнта чоловік має індивідуальний підхід, бо одному може бути корисним те, що зашкодить іншому. У день приймає лишень кілька пацієнтів, бо таке спілкування забирає багато енергії. А в релігійні свята взагалі не працює з хворими, а лишень молиться Всевишньому.

Руслана ТАТАРИН

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО!



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися