Після еротичних танців у Херсонській ОДА звільнили двох чиновників
Україна

Після еротичних танців у Херсонській ОДА звільнили двох чиновників

10 березня 2020, 13:17
0
0
Сподобалось?
0

У Херсонській облдержадміністрації через скандальний концерт у сесійній залі - крісла втратили двоє заступників голови облдержадміністрації, керівника управління культури разом з заступниками відсторонили від роботи. 

За те, що не проконтролювали репертуар і вбрання артистів, які виступали перед працівницями облдержадміністрації, -  йдеться у ТСН.

Соцмережі підірвало відео, де у переддень 8 березня гурт "СТЕП" забавляє херсонських депутатів у облдержадміністрації.

Після офіційної частини на обранців чекав сюрприз - хіти 90-х.

Еротичні танці під "смаженого кабанчика": у Мережі зчинився скандал через 8 Березня в Херсонській ОДА

Танцівниця у екстравагантних панчохах запально витанцьовувала під пісню "Смажений кабанчик". Відео зняв хтось із присутніх на святі, а поширили його аж за три дні. І воно одразу набрало популярності.

Користувачі соцмереж обурились непристойним виглядом танцівниць у сесійній залі. Відреагував голова Херсонської ОДА - каже, на неофіційній частині цього заходу присутнім не був, концерт пропустив. І пообіцяв провести службове розслідування.

"Я був неприємно вражений, прийняв рішення провести службове розслідування, хто приймав рішення, що у такому форматі буде неофіційна частина і ми отримаємо прізвища тих, хто приймав це рішення", - прокоментував голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

Артисти ж здивовані - мало того, що працювали на громадських засадах, так і творчість їхню люди не оцінили, мовляв, так виступають на кожному концерті.

"По-перше, ми співали і працювали абсолютно безкоштовно. По-друге, ми приїхали рівно так, як ми виступаємо на всіх концертах, буквально на всіх. Костюми ці у дівчат були на національному талант-шоу, вся країна їх бачила, танцювали, усім подобалось", - обурився учасник гурту "СТЕП" Андрій Череднюк. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися