На Одещині чоловік вбив 90-річну жінку
Україна

На Одещині чоловік вбив 90-річну жінку

15 квітня 2020, 14:27
0
0
Сподобалось?
0

У Лиманському районі Одеської області затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві 90-річної жінки. 

Про це повідомляє пресслужба поліції в Одеській області.

14 квітня загиблу з черепно-мозковою травмою і численними ножовими пораненнями за місцем проживання - в приватному будинку міста Доброслав - виявив її син. 

Того ж дня за підозрою в умисному вбивстві поліцейські затримали 44-річного сусіда пенсіонерки, який, як з'ясувалося, підробляв у неї, допомагаючи по господарству. 

Відзначається, що за місцем проживання чоловіка вилучили речові докази. Зокрема, закривавлену рукоятку від ножа, яким вбили жінку і вкрадені у неї 800 грн. Крім того, в сміттєвому баку на сусідній вулиці поліцейські знайшли кросівки підозрюваного зі слідами крові. 

Під час затримання зловмисник був у стані сильного алкогольного сп'яніння і нічого пояснити не зміг. Пізніше, з його слів, стало зрозуміло, що перед убивством між ним і пенсіонеркою стався конфлікт - нібито вона була незадоволена виконаною ним роботою. 

Вилучені речі правоохоронці направили на експертизу. Порушили провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За інформацією місцевих жителів, жінці завдали 10 ножових поранень, зокрема в область шиї і живота, потім ніж зламався. На слід зловмисника правоохоронців вивів службовий собака.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися