Коли від нас піде коронавірус: думки астрологів та віщунів
Україна

Коли від нас піде коронавірус: думки астрологів та віщунів

23 травня 2020, 15:29
0
0
Сподобалось?
0

У критичні моменти життя люди звертаються до пророцтв астрологів та магів. Тож і тепер, коли пандемія коронавірусу накрила увесь світ, цікаво знати, коли піде від нас ця біда.

Ванга помилилася?

Влітку 2008 року американська письменниця Сильвія Браун у своїй книзі «Кінець днів: передбачення й пророцтва про кінець світу» написала: «Приблизно у 2020 році страшна, схожа на пневмонію, хвороба пошириться по всьому світу. Вона буде шкодити легеням та бронхам, і жодне лікування не подіє. Хвороба зникне так само раптово й швидко, як і з’явилася. Атака повториться через десять років, а потім хвороба зникне назавжди». А от передбачення Ванги до певного часу було засекречене. Вона пророкувала: в перші місяці дзеркального року у світі з’явиться страшна хвороба, загине величезна кількість людей, від неї не буде дієвої вакцини. Можливо, велика провидиця мала на увазі коронавірус? Однак Ванга передбачала, що прийде недуга не з Китаю, а з Африки.

Астролог Павло Глоба у появі «корони» звинуватив Ліліт (Чорний місяць) і високосний 2020 рік, який в астрології вважається нещасливим. На його думку, терпіти доведеться до осені – саме в цей період остаточно вдасться впоратися з вірусом. Він передбачив, що влітку великі країни встигнуть посваритися, а це вже сталося між США та Китаєм.

Пророцтва про коронавірус вгледіли й у Нострадамуса – французького астролога, що жив у 1500-х роках. «Буде рік-близнюк, у який з’явиться королева, що прийде зі Сходу і в темряві ночі принесе чуму в країну із сімома пагорбами і знищить світ. Це буде кінець світової економіки в тому вигляді, що ми знаємо».

Від хвороби вбереже… мед

Карпатський мольфар Михайло Нечай ще у 2010 році стверджував, що через 10 років світ накриє велике лихо з Китаю. З’являться кордони, які зникли, порушаться відносини як між людьми, так і між державами, а страх заполонить Землю. Але можна уберегтися, якщо вживати щоденно від 50 до 100 грамів карпатського меду.

Учасник «Битви екстрасенсів» Сергій Кобзар передбачав, що пік інфекції в нашій країні припаде на травень. А спад хвороби відбудеться влітку і дуже скоро повинна з’явитися вакцина. Вона вдосконалюватиметься протягом року. Україна вийде з економічної кризи набагато швидше, ніж інші країни, бо наш народ дуже працьовитий.

Астролог Анжела Перл впевнено заявляє, що коронавірус закладе новий порядок життя на багато років вперед. У кінці вересня може відбутися другий спалах, який триватиме до кінця року.

Видіння сирійської монашки

27 березня цього року монашка з Єгипту зателефонувала сестрі по вірі в Сайднайську обитель, що в Сирії, і розповіла, що бачила на іконі  живою Діву Марію, яка вмовляла Ісуса Христа вберегти світ від «коронної чуми», але Він відмовив Матері: «Цей світ відвернувся від мене. Цей світ позбавлений милості, любові і молитви».

Після розмови монашка Сайднайського монастиря подивилась на ікону Божої Матері і почала плакати: «О, Мати наша, Богородице, не позбавляй нас свого заступництва, але молись своєму Синові за всіх нас, щоб минула ця епідемія і кожен, хто захворів, зцілився». Вона гірко плакала, і раптом побачила себе в каплиці, де знаходиться Сайднайська ікона Божої Матері. У цей же час туди зайшла, як пізніше зрозуміла, сама Богородиця і сказала: 

– Я отримала перемогу, переконала Сина мого та Бога мого помилувати світ і забрати з нього епідемію. Скажіть усьому світові, щоб святим маслом люди зобразили Святий хрест на дверях та вікнах своїх осель і на чолі кожної людини. Таким чином епідемія закінчиться.

Так вона подарувала світові надію на порятунок від коронавірусу.

Наталія ЛЕГКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися