У ДТП в Польщі загинув українець
Україна

У ДТП в Польщі загинув українець

30 травня 2020, 21:08
0
0
Сподобалось?
0

29 травня в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Польщі загинув громадянин України.

Про це повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, інформує Інтерфакс-Україна.

"30.05.2020 року управління поліції м.Вроцлав повідомило про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 29.05.2020 року на автомагістралі А4 (повіт Шрода-Шльонська) за участю легкового автомобіля Opel Movano і вантажівки Mersedes. Унаслідок ДТП на місці події загинув водій легкового автомобіля – громадянин України, 1979 р. н. Після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло померлого доставили в установу судової медицини м. Вроцлав", – сказав він.

За словами Погорельцева, за фактом ДТП управління повітової поліції м. Срода Шльонська проводить кримінальне провадження у справі.

"Генеральне консульство України в Кракові підтримує зв'язок із місцевою поліцією, медичним закладом і вживає заходів щодо розшуку родичів померлого українця. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС і Генерального консульства України в Кракові", – наголосив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися