На Дніпропетровщині викрали та катували двох підлітків
Україна

На Дніпропетровщині викрали та катували двох підлітків

20 липня 2020, 19:31
0
0
Сподобалось?
0

У Кривому розі троє чоловіків викрали хлопців віком 14 та 16 років, зачинили їх у гаражі та катували півтори доби. Правоохоронці затримали одного з нападників. 

Про це інформує Нацполіція.

"Повідомлення про зникнення двох друзів у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області надійшло до поліції увечері 19 липня. Батьки розповіли, що сини не виходять на зв'язок з ранку", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що до зникнення двох дев'ятикласників можуть бути причетні троє місцевих жителів. В Покровському районі правоохоронці виявили гараж, в якому, ймовірно, й утримували хлопців. 

"Потрапивши всередину, правоохоронці виявили в підвальному приміщенні виснажених дітей. Хлопців доставили до лікарні з численними тілесними ушкодженнями", - повідомили у поліції.

Як встановили поліцейські, хлопців викрали в суботу ввечері. Зловмисники надягнули їм на голову пакети, посадили до багажника автомобіля "БМВ" та вивезли до лісосмуги, де почали бити й катувати. Побитих дітей привезли до гаража одного з підозрюваних і замкнули у підвалі. З місця вилучено знаряддя злочину: бита, ножі та пістолет травматичної дії.

 За підозрою у нападі на підлітків поліцейські затримали 36-річного чоловіка. Наразі він надає свідчення у відділенні поліції. Тривають заходи щодо затримання ще двох підозрюваних. За катування та незаконне позбавлення волі двох підлітків поліція м. Кривий Ріг відкрила кримінальні провадження за статтями «незаконне позбавлення волі або викрадення людини», «розбій» та «катування». 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися