На війні загинули троє волинян
Волинь

На війні загинули троє волинян

27 липня 2022, 14:16
1
0
Сподобалось?
0

На війні загинув лучанин Віталій Форманюк, 01.07.1980 року. Брав участь у війні з 2014 року у складі підрозділів Нацгвардії, був командиром БТРа. Пройшов чотири ротації. Після початку повномасштабної війни з Росією Віталія 27 лютого мобілізували до ЗСУ. Проходив службу на посаді командира бойової машини-командира відділення. Штаб-сержант Форманюк загинув 25 липня у районі населеного пункту Яковлівка Донецької області в результаті ворожого обстрілу.

Сумна звістка прийшла у село Липляни Луцької територіальної громади. Загинув місцевий мешканець Володимир Дащук, 13.02.1980 року народження. Мобілізований 26 лютого на посаду навідника-оператора бойової машини. Також загинув поблизу Яковлівки на Донеччині 25 липня внаслідок ворожого обстрілу.

Серед загиблих і уродженець Луцька Власдислав Крутов, 11.03.1979 року народження. Останнім часом мешкав у Харкові, служив у Миколаєві. На початку повномасштабного вторгнення він перевіз свою родину до Луцька і став до лав ЗСУ 5 квітня на посаду заступника командира військової частини з тилу. Капітан Крутов отримав важкі поранення 22 липня під час ракетного обстрілу населеного пункту Апостолове Криворізького району Дніпропетровщини. На жаль, медицина виявилася безсильною. Військовий помер 25 липня. Родина Владислава Крутова вирішила залишитися у Луцьку назавжди, тож його поховають на міському кладовищі в Гаразджі на Алеї Героїв.

Редакція «Вісника+К» висловлює щирі співчуття рідним, близькм і друзям загиблого.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися