Судили рівнянина, який автівкою збив оленя на Волині
Україна

Судили рівнянина, який автівкою збив оленя на Волині

11 жовтня 2020, 10:58
0
0
Сподобалось?
0

В Острозькому районному суді розглянули матеріали справи про притягнення до адмінвідповідальності острожанина, який на Волині збив оленя.  

Справу розглядали 9 жовтня, сама ДТП трапилась 9 липня о 22:26 в селі Звірів Ківерцівського району. Про це йдеться у матеріалах справи в реєстрі судових рішень, пише "Район.Рівне"

Керуючи автомобілем марки Toyota RAV4 водій не був уважним, не стежив за дорожніми обставинами, відповідно не реагував на її зміну, внаслідок чого наїхав на оленів.

На судове засідання чоловік не з`явився, але в поданій до суду заяві визнав свою провину у вчиненні адміністративного правопорушення та просив розгляд справи здійснювати у його відсутності. Відповідно до письмових пояснень патрульним при складанні протоколу водій розповів, що їхав з допустимою швидкістю і на дорогу раптово вискочили тварини (олені), після чого він зупинився та викликав працівників поліції.

У результаті суд визнав водія таким, що вчинив правопорушення, та наклав на нього штраф в розмірі 340 гривень. Також чоловік заплатить судовий збір, що складає 420 гривень.

У разі несплати штрафу в 15-денний термін, штраф підлягає примусовому стягненню у подвійному розмірі, а саме в сумі 680 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися