У центрі Києва бордель «замаскували» під масажний салон
Україна

У центрі Києва бордель «замаскували» під масажний салон

31 жовтня 2020, 12:59
0
0
Сподобалось?
0

У Києві на Печерську поліція затримала організаторку борделю, який прикривався послугами масажного салону, їй загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Зазначається, що правоохоронці припинили діяльність злочинної групи, яка за гроші надавала інтимні послуги під виглядом салону еротичного масажу.

"Масажний салон, у якому надавали сексуальні послуги, функціонував у квартирі на вулиці Шота Руставелі. Встановлено, що цей незаконний бізнес організувала 28-річна уродженка Хмельницької області. Жінка розмістила інформацію в мережі Інтернет про діяльність салону еротичного масажу, вказавши номер телефону, аби в подальшому домовитись із потенційними клієнтами про вид послуг, деталі та вартість", - розповіли в поліції. 

"В салоні щоденно, відповідно до графіку, який складала організаторка, працювало близько 5 дівчат. Їхні послуги інтимного характеру коштували від 700 грн за годину, з розрахунком 300 - організатору, а 400 - повіям", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали 28-річну фігурантку у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В подальшому під час санкціонованих обшуків за місцем розташування салону вилучили речові докази, серед яких чорнові записи, мобільні телефони, гроші, банківські картки та комп’ютерна техніка.







Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися