У столичній багатоповерхівці прогримів вибух: чоловіку відірвало кисті рук
Україна

У столичній багатоповерхівці прогримів вибух: чоловіку відірвало кисті рук

31 травня 2021, 21:02
0
0
Сподобалось?
0

Вибух у столичній багатоповерхівці. Серед ночі на першому поверсі здетонував невідомий пристрій. Рвонуло з такою силою, що відігнуло металеву решітку і побило шибки. Серед потерпілих – чоловік. Нині він у реанімації у вкрай тяжкому стані. Копи підозрюють, що він сам привів у дію вибухівку.

Про це йдеться в ТСН.

На землі плями крові і шматки стін, вигнута решітка і побиті вікна. Над приміщенням рекламний напис – тут за гроші гострили ножі.

Дмитро - найближчий сусід з приміщенням, де усе сталося, має спільну стіну. Чоловік розповідає, що там жив і працював чоловік на ім'я Руслан. Того вечора він гучно лаявся і погрожував.  «Я попросив його, щоб він тихіше поводився. Він щось пробормотів і далі там з собою спілкувався. Він вів монолог, як ніби з кимось лаявся. Але він був сам», - каже сусід постраждалого.

Люди припускають, що чоловік був нетверезий. Кажуть, що у руках тримав предмет схожий на гранату. Далі – карета швидкої, поліцейські, вибухотехніки і кінологи. Підривника рятували самі сусіди.

Серед мешканців лише дивом обійшлося без жертв. Чоловік лишився без обох кістей рук. Відомо, що йому 43 роки, він місцевий мешканець. Звідки взяв вибухівку – встановлюють поліцейські. Проти чоловіка вже порушили карне провадження - незаконне поводження із зброєю. «Його опитати тоді не виявилось можливим, він був в шоковому стані. Його одразу з місця події було госпіталізовано до лікарні», - повідомляють у поліції.

Потерпілий у реанімації. Якщо лікарям вдався врятувати йому життя, найімовірніше наступні 7 років він проведе за ґратами.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися