Застрелився ексдепутат облради на Чернівеччині
Україна

Застрелився ексдепутат облради на Чернівеччині

11 червня 2021, 17:14
0
0
Сподобалось?
0

У Чернівецькій області колишній депутат обласної ради та екс-директор Путильського держспецлісгоспу Михайло Петрик покінчив життя самогубством, застрелившись на березі гірської річки Путилки.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, інцидент стався вранці 10 червня у селищі Путила на березі гірської річки Путилки, пише "УНІАН".

За попередніми даними, Петрик здійснив постріл у голову з мисливської рушниці. Як повідомляють чернівецькі інтернет видання, чоловік пішов на самогубство нібито через хворобу. Однак у поліції наразі з цього приводу коментарів не надали.

Довідково:

Михайло Петрик народився 17 вересня 1954 року у Путильському районі Чернівецької області. Починав свою трудову кар'єру лісничим Путильського держлісгоспу, також працював заступником директора лісгоспу, а у 1998-1999 роки – головним лісничим цього підприємства. У 1999 році Петрика призначили на посаду директора Карпатського держспецлісгоспу. Окрім того, він обіймав посаду заступника голови Путильської райдержадміністрації. Віж 2006 до 2010 року був депутатом Чернівецької облради.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися