Перед самогубством у Луцьку дівчина залишила передсмертну записку
Волинь

Перед самогубством у Луцьку дівчина залишила передсмертну записку

29 червня 2023, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

Зʼявилися нові подробиці у справі про самогубство 19-річної дівчини, котра стрибнула з даху девʼятиповерхівки у Луцьку на бульварі Дружби Народів. Медики близько години намагалися врятувати бідолашну, але вона померла.

У ситуації розбирався 12 канал.

Як уже повідомлялося, дівчина приїхала у Луцьку з Володимира Відомо, що дівчина стулдентка із Володимира і разом із хлопцем понад два місяці винаймала квартиру. Сусіди на них не скаржились. Кажуть, що пара не шуміла, гучних компаній вдома не збирала, алкоголем не зловживала. Не бачили й, щоб пара сварилась.

Натомість у поліції зазначають, що були негаразди в особистому житті. Про це свідчить і передсмертна записка, і дані з її мобільного.

Дівчина напередодні самогубства запропонувала зустрітися подрузі, коли та прийшла до її будинку – вона вже була мертва. Покінчити із життям дівчина намагалась днем раніше.

«Її зловили вчора, якось вмовили. Її відвезли в лікарню і відпустили», – кажуть сусіди.

Психолог Леся Годз-Бурдуковська каже, що людина, яка має намір вкоротити собі віку, зазвичай, показує це у своїй поведінці.

«Все починається з побуту. Людина раптово наводить в хаті порядок, залишає комусь свої дуже цінні речі. Свого роду, як уявно складає заповіт або вже прощається», – наголосила Леся Годз-Бурдуковська.

Якщо людина на такий крок вже наважилася, то від своєї ідеї навряд чи відмовиться.

«Для мене досить дивно, що її відпустили з лікарні, бо перший прояв суїциду – це вагомий фактор, який надалі є свідченням того, що людина це зробить», – зазначила Леся Годз-Бурдуковська.

В психлікарні, куди дівчину забрали, пояснюють, що вранці зібрали комісію, яка її оглянула. Підстав утримувати її у психлікарні надалі – не було. Батькам не повідомляли, адже дівчина повнолітня.

«Вона написала пояснювальну своєю рукою, написала розписку. Повністю мотивована поведінка. Цілком реальні плани на майбутнє», – сказали в психлікарні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися