У Карпатах встановили дивну капличку на місці «з'явлення диявола»
Україна

У Карпатах встановили дивну капличку на місці «з'явлення диявола»

15 серпня 2021, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

У Чивчинському масиві Карпат на території Верховинського національного природного парку турист Богдан Салій, який проходив багатоденним пішохідним маршрутом, виявив дивну капличку.  Як свідчить напис на пам’ятній табличці, вмурованій у стіну, її було встановлено “через з’явлення диявола”.

 Фото цієї мурованої з каменю споруди турист опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку.

За словами Богдана Салія, фотографію він зробив у понеділок, 9 серпня, під час 6-денного походу за маршрутом “Верховина – Кринта – Гриняви – Чивчини – Чорногора – Бистрець”.

Капличку встановлено неподалік полонини Балтагура і скелі Баби, поблизу кордону з Румунією. Як свідчить напис на табличці, саме в цій місцевості — між полониною Батагура та горою Коман - 19 липня 2017 року о 13:28 було помічено “з’явлення диявола”.

Ще одна мандрівниця Ганна Шандура-Шаніна поділилася зображенням цього “диявола” — його фото будівельники прикріпили на капличці. На фото зафіксовано темну пляму в небі над горами, обриси якої нагадують рогату істоту.

Як повідомляє місцеве видання “Крус”, в управлінні лісового господарства Івано-Франківської області підтверджують, що такий об’єкт на території Верховинського НПП існує, але хто й коли його встановив пояснити поки не можуть.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися