Терористи видали владі тіло закатованого хлопця зі Стрия
Україна

Терористи видали владі тіло закатованого хлопця зі Стрия

6 травня 2014, 20:30
3
0
Сподобалось?
0

 

Терористи зі Слов'янська таки видали для поховання тіло закатованого ними патріота зі Стрия (Львівська область). Сторгувалися зі владою в обмін на свого неживого поплічника.

Мертвого, зі слідами страшних тортур, 25-річного Юрія Дяковського знайшли у річці Торець біля Слов'янська ще наприкінці квітня. Разом з ними води викинули на берег депутата Горлівської міськради Володимира Рибака та 19-річного студента з Києва Юрія Поправку (їхні тіла ідентифікували раніше). Проте Юрія Дяковського бойовики досі під страхом убивства не дозволяли забрати для поховання. Віддали представникам Донецької облдержадміністрації лише тепер. Зараз вирішується питання, як доправити рештки загиблого на малу батьківщину для поховання, аби не наражати родину на небезпеку під час візиту на схід країни.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • дончанин
    дончанин

    не хер лезть в Донбасс со своим уставом

    7 травня 2014, 11:48
    Відповісти
  • донецкий здохни гавно. ты живеш в стране а зад олизываеш росии суука. нет утебя ничего святого. ты рожден блядю и поблядски сдохнеш.СЛАВА УКРАИНЕ И ГЕРОЯМ НАШИМ СЛАВА ОНИ ВЕЧНО ЖИВЫ ВНЕАШЕЙ ПАМЯТИ. СМЕРТЬ ДОНЕЦКИМ

    8 травня 2014, 19:01
    Відповісти
  • марина
    марина

    Ви дивіться, щоб вам це не вернулось кривавими сльозами. І щоб ваші матері, жінки та сестри не плакали та не проклинали. Бо відділлються вам сльози наших матерів. Будете самі сдихати як тварини. І навіть не як тварини а ще гірше. Тільки нелюди можуть таке робити.

    11 червня 2014, 19:55
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися