Зросла кількість жертв у моторошній аварії біля Чернігова: подробиці
Україна

Зросла кількість жертв у моторошній аварії біля Чернігова: подробиці

7 грудня 2021, 12:40
0
0
Сподобалось?
0

Моторошна ДТП біля Чернігова призвела до загибелі 13 людей та травмування вісьмох, водій маршрутки загинув, а вантажівки – вижив.

Як повідомляє ТСН, стан 5 постраждалих важкий та критичний - наразі вони в операційних та інтенсивній терапії - серед них і водій фури. Ще один постраждалий - це 16 річний хлопчик, він у дитячій лікарні.

Керівник обласної прокуратури області Сергій Василина назвав попередню причину ДТП. З його слів, один із ймовірних факторів, що могли спричинити аварію – погодні умови.

"Але вже є питання до стану дорожнього покриття і служб, які повинні обслуговувати дорогу. А також до технічного стану автобуса", – повідомив Сергій Василина.

Як уточнив він у коментарі Суспільному, попередньо, враховуючи обставини аварії, фуру занесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з маршруткою.

Наразі місці аварії працює слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Встановлюються причини та обставини ДТП. 

На час роботи поліції та аварійно-рятувальних служб рух ділянкою автодороги перекрито в обох напрямках. Поліцейські організували об’їзд місця події ділянкою автодороги Городня–Сновськ–Березне та у зворотному напрямку. Рух транспорту буде відновлено після завершення комплексу слідчо-оперативних заходів.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися