Лідер луганських терористів оголосив війну лідеру донецьких
Україна

Лідер луганських терористів оголосив війну лідеру донецьких

27 травня 2014, 13:58
1
0
Сподобалось?
0

Глава Луганської народної республіки (ЛНР), яка визнана в Україні терористичної організацією, Валерій Болотов жорстко розкритикував керівництво Донецької народної республіки (ДНР), яка теж визнана терористичною організацією, за здачу Донецька українським військам і недостатній опір супротивникові. Про це повідомила прес-служба Болотова.

Болотов вважає, що зачистка Донецька, що сталася, силами АТО і здача міста українській армії - це злочин глави ДНР Дениса Пушиліна проти власного народу.

«Лідери ДНР виявилися ганебними боягузами і зрадниками, сопливими індиками. Допустити зачистку Донецька військами окупантів - це злочин Пушиліна і його людей проти народу Донецької народної республіки. Це зрада», - заявив Болотов.

Він повідомив, що керівництво ДНР оголошені персонами нон-грата на території Луганської народної республіки.

«На території ЛНР Денис Пушилин і його найближче оточення вважаються зрадниками і персонами нон-грата. За законами військового часу, як зрадники власного народу, вони підлягають ліквідації», - зазначив Болотов. Також він назвав голову ДНР людиною поза законом і оголосив йому війну.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ирина
    Ирина

    Два дебила - это сила: скоро уже между собой будуть сражаться. Может меньше зеков и наркоманов станет. Слава Украине! Героям слава!

    27 травня 2014, 19:14
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися