ЗСУ зняли ролик-попередження для білоруських військових
Україна

ЗСУ зняли ролик-попередження для білоруських військових

27 березня 2022, 12:16
0
0
Сподобалось?
0

Військово-морські сили Збройних Сил України опублікували відео ролик у якому звертаються до білоруських солдатів, закликаючи не виконувати злочинний наказ своєї влади про вторгнення в Україну. Білорусів переконують, що на цій війні все, що їх чекає – це безславна страшна смерть.

Ролик розмістили на сторінці ВМС ЗСУ у Фейсбуку.

«Що буде, якщо поступить наказ почати війну проти України? Це може стати сюрпризом для твоїх рідних. Але не для армії і народу України. Як тільки твій підрозділ перейде державний кордон – вас накриє ствольна і реактивна артилерія. Ти вперше побачиш мертвих товаришів, і частини їхніх тіл на землі», – застерігають українські військові.

ВМС ЗСУ попереджають, що тих, хто виживе, добиватимуть із засад Джавелінами, а з неба – Байрактарами.

«Танків не залишиться. Бачив, мабуть, скільки двохсотих росіян? Вже 15 тисяч!», – наголошують в ролику.

Білорусам пояснюють, що місцеве населення не буде їх радісно приймати. Їх попереджають, що в них летітимуть коктейлі Молотова, а жінки частуватимуть отруєною їжею, а в паливі, яке вони зможуть знайти – буде цукор, який псує двигуни техніки.

«Кожного дня ти будеш бачити смерть і обов'язково зустрінеш свою. Всі дані твоєї сім'ї вже відомі українським спецслужбам. Твоїй дружині скинуть на Вайбер фото твого понівеченого тіла», – попереджають про реалії війни українські захисники.

На завершення ВМС ЗСУ повідомляє білоруських солдатів, що за їхню участь у війні проти України їхні сім'ї позбудуться всього: житла, майна і підтримки від нової влади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися