Українська розвідка отримала дані усіх білоруських військових
Україна

Українська розвідка отримала дані усіх білоруських військових

31 березня 2022, 15:43
0
2
Сподобалось?
2

Військова розвідка України звернулася до військовослужбовців збройних сил Білорусі із закликом відмовитися від участі в агресії Росії проти держави. В іншому разі розвідка опублікує персональні дані білоруських військових та їхніх родичів.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України 31 березня.

"Скоювані щодня окупантами злочини проти мирного населення, в т. ч. проти ні в чому не винних дітей та жінок, не мають нічого спільного з військовою доблестю, офіцерською честю та обов'язком перед вашою вітчизною – Білоруссю", – наголосили в розвідці.

Водночас там вкотре запевнили, шо Україна ніколи не становила загрози, не планувала і надалі не планує жодних агресивних дій щодо Білорусі.

"Також запевняємо вас, що ми маємо в своєму розпорядженні повні персональні дані всіх військовослужбовців, а також їхніх родичів, зі складу підрозділів збройних сил Білорусі, яких намагаються втягнути в ганебну, чужу для них і заздалегідь програшну війну проти України", – йдеться у повідомленні ГУР.

Там додали, що сподіваються на розсудливість білоруських військових: "Серйозність наших заяв підтверджуватимемо публікацією відповідної інформації".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися