До чого готуватися українцям узимку
Україна

До чого готуватися українцям узимку

23 жовтня 2023, 14:12
0
0
Сподобалось?
0

Майбутня зима для України буде такою ж складною, як і попередня. І це стосується ситуації на полі бою, у тилу та на дипломатичному фронті.

Про це розповів представник  ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

За майже два роки російського вторгнення окупанти не змогли досягти жодної із заявлених цілей, у той час, як Україна продовжує повертати території та людей.

При цьому він наголосив, що нова зима буде важка, але українцям треба вистояти, щоб рухатися далі.

«Буде багато викликів: на полі бою будуть удари по цивільній інфраструктурі та питання зовнішньої діяльності, дипломатичної діяльності — це все дуже складно, але в результаті спільна позиція українського суспільства, військово-політичного керівництва, коаліції країн вільного світу, які підтримують Україну, безумовно дасть свої результати», — сказав Юсов.

За словами представника розвідки, для українців вже не є секретом, що російські удари насамперед завдаються по об’єктах цивільної інфраструктури з метою заподіяти загибель мирних громадян. Тому жителям нашої країни варто бути готовими до того, що обстріл продовжуватиметься і цієї зими.

«Це означає, що і ми також готуємося, отримуємо нові засоби та можливості для протидії, у тому числі, як було анонсовано військово-політичним керівництвом, якщо такі удари завдаватимуться, обов’язково буде відплата», — додав він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися