На Волині переселенець з Києва лазив по хатах і відбувся умовним
Україна

На Волині переселенець з Києва лазив по хатах і відбувся умовним

8 серпня 2022, 14:52
0
0
Сподобалось?
0

Сьомого травня у Ковелі власник будинку по вулиці Волі  знайшов у своєму помешканні незнайомця, який виявився переселенцем з Київщини. Чоловіка звичайно ж запідозрили у замаху на крадіжку, але у суді цього довести не вдалося.

Про це пише zaxid.net.

У будинку на той час ніхто не жив. Водночас він був обладнаний сигналізацією. Близько 14:00 на мобільний господаря надійшов сигнал, що до будинку хтось зайшов. Підійшовши до приміщення разом із родичем, він побачив, що на вікні немає москітної сітки, а саме вікно пошкоджене.

Власник зайшов до помешкання і побачив чоловіка, який сидів у кутку, накрившись пледом. На місце викликали поліцію. «Гост»я судили не за статтею про крадіжку, а за порушення недоторканості житла).

В суді обвинувачений пояснив, що зайшов до чужого будинку через те, що злякався сигналу повітряної тривоги. Відомо, що раніше цього ж дня чоловік намагався проникнути до ще одного будинку на вулиці Першого Травня. Втім, залізти через вікно так і не вдалось, бо його зупинив господар, який проїжджав повз будинок. В суді обвинувачений пояснив, що хотів потрапити в туалет.

Суд взяв до уваги, що чоловіка вже декілька разів притягували до кримінальної відповідальності, в тому числі, за крадіжки та проникнення до чужого житла. Зокрема, в 2020 році Солом’янський суд Києва вже призначав йому 1,7 тисячу гривень штрафу за проникнення до чужого помешкання.

Відтак суддя В’ячеслав Лесик призначив йому такий же штраф та два роки умовно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися