На Волині школяр вкрав з гаманця вчителя понад шість тисяч євро
Волинь

На Волині школяр вкрав з гаманця вчителя понад шість тисяч євро

12 березня, 10:22
1
0
Сподобалось?
0

У Рожищенській громаді учень однієї із сільських шкіл обікрав свого вчителя – він поцупив з його гаманця понад шість тисяч євро.

Про це сайту новин Луцька «Конкурент» повідомив сам потерпілий, інформацію підтвердили правоохоронці.

У вчиненні крадіжки у великих розмірах підозрюється 13-річний учень однієї зі шкіл Рожищенської громади. Хлопець проник у кабінет і, відкривши сумку, привласнив вміст гаманця свого вчителя.

Як повідомила речниця ГУ Нацполіції у Волинській області Ольга Бузулук, розмір матеріальної шкоди склав понад 6 тисяч євро та 600 доларів.

1 березня за викликом на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Учень, який на той час був у школі, коли побачив поліцейських, втік від них полями.

Втім, правоохоронці його знайшли. В ході слідчо-оперативних дій з'ясувалося, що хлопець причетний до низки подібних злочинів.

«Місцева спільнота зосередила увагу не лише на справедливому рішенні даної ситуації, але й на ширшій проблемі виховання та освіти молодого покоління. Експерти у галузі освіти, психологи та батьки активно діляться думками щодо методів виховання, підкреслюючи важливість розвитку моральних цінностей від раннього віку», – написав потерпілий.

За словами директора школи, ситуація «перебуває під всебічним розслідуванням», і всі відповідні заходи будуть вжиті відповідно до чинного законодавства та шкільного статуту. Також будуть реалізовані необхідні виховні та правові заходи з метою недопущення у майбутньому подібних інцидентів.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Niko
    Niko

    Нормальний такий гаманець сільського вчителя - 6 тисяч євро та 600 доларів....

    12 березня, 10:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися