На Волині суперечка між жінками переросла в різанину
Україна

На Волині суперечка між жінками переросла в різанину

27 грудня 2022, 17:36
0
0
Сподобалось?
0

У селі Тур Ратнівського району на Волині жінка штрикнула ножем суперницю, до якої приревнувала свого чоловіка. Інцидент трапився 7 серпня цього року.

Про це стало відомо з вироку Ратнівського районного суду від 21 грудня, пише Insider Media.

Того вечора близько 23:00 господиня будинку почула гавкіт собаки. Вийшовши у двір – вона застала на городі сторонню особу, яка нещадно зрізала посаджені помідори. Між жінками виник конфлікт – господиня стала виганяти непрохану гостю. Та натомість – вдарила її кухонним ножем у живіт.

На місце інциденту викликали медиків і поліцію. Зловмисниця пояснила, що прийшла на город до односельчанки аби повиривати і позрізати посаджені помідори з помсти, бо приревнувала свого чоловіка до господині. Вже в суді, ревнивиця запевняла, що суперниця, виганяючи з городу, вдарила її кілька разів ногою по стегнах. Мовляв, вона отримала від цього синці і тому завдала у відповідь удар ножем.

Господиня своєю чергою запевняла, що ревнощі зловмисниці відносно її чоловіка – безпідставні.

Попри те, що жінку, яка отримала проникаюче ножове поранення – врятували, зловмисниця отримала реальний термін позбавлення волі. Відтак, за вироком суду вона має відсидіти за ґратами 5,5 років. Також її зобов’язали сплатити майже 8,5 тисяч гривень за лікування та 40 000 – моральної компенсації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися