Передчасно померла відома волинська журналістка
Волинь

Передчасно померла відома волинська журналістка

23 липня 2023, 11:10
0
0
Сподобалось?
0

Від важкої хвороби померла жительки Ратнівської громади, журналістки редакційно - видавничого комплексу «Ратнівщина» Валентини Пилипівни Борзовець.

Про це повідомила Ратнівська селищна рада.

Валентина Пилипівна пройшла непростий професійний шлях, на якому було безліч добрих справ, зустрічей та радощів. Краяни вдячні журналістці за її численні репортажі, нариси, статті і чесну життєву позицію.

«Неповторний тембр її голосу линув у кожну домівку Ратнівського району по проводовому радіомовленню, вагоме і аргументоване слово Валентини Борзовець слугувало обʼєктивному висвітленню проблем соціально - економічного життя громади, а життєві нариси на сторінках «Ратнівщини» западали глибоко у серця. Її щира усмішка і безкінечна любов до людей і до життя були такими справжніми і всеосяжними. Великий професіонал своєї справи, чудова людина, яскрава особистість і чарівна жінка. Велике горе для рідних і близьких, велика втрата для всіх нас», – пишуть на сторінці селищної ради.
Редакція газети «Вісник+К» висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті нашої колеги Валентину Борзовець, з якою багато літ співпрацювали. Багато її хороших матеріалів надруковано на шпальтах нашої газети. Світла памʼять Валентині Пилипівні!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися