Повідомили про загибель чотирьох захисників з Волині
Україна

Повідомили про загибель чотирьох захисників з Волині

7 серпня 2023, 16:23
0
-1
Сподобалось?
-1

Під час виконання бойового завдання на передовій загинули ще четверо бійців з Волині: Олександр Назарук і Владислав Бичок з Ківерцівської громади, Іван Мусійчук із Заболотівської та Олександр Ющик з Колодяжненської.

Олександр Назарук

23 річний матрос Олександр Назарук загинув 31 липня, внаслідок обстрілу. Боєць отримав поранення несумісне з життям, поблизу населеного пункту Старомайорське Донецької області.

Олександр Назарук був жителем міста Ківерці. Про місце і час зустрічі тіла загиблого військовослужбовця у міській раді наразі не повідомляють.

Владислав Бичок

3 серпня в районі населеного пункту Вільшана Харківської області під час обстрілу російськими військами загинув 23 річний рядовий Владислав Бичок.

Як повідомили у міській раді, Владислав Бичок проживав у місті Ківерці. Боронив Україну з квітня 2022 року.

Іван Мусійчук

У Заболотівській громаді отримали офіційне сповіщення про загибель жителя села Тур, навідника танкового взводу, старшого солдата Івана Мусійчука.

25-річний військовій загинув 2 серпня в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Олександр Ющик

33-річний Олександр Ющик був жителем села Скулин Колодяжненської громади. Служив командиром відділення мотопіхотного батальйону, молодшим сержантом.

 Загинув військовослужбовець 4 серпня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Купʼянському напрямку на Харківщині.

У громаді оголосили триденну жалобу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися