На Волині під звуки оркестру попрощалися із загиблим військовим
Волинь

На Волині під звуки оркестру попрощалися із загиблим військовим

27 квітня 2022, 19:55
0
0
Сподобалось?
0

27 квітня у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії у Володимира відбулось прощання із загиблим солдатом Євгенієм Сердюком.

Військовослужбовець з Луганщини знайшов вічний спочинок у Володимирі, оскільки зараз тут проживають його рідні, повідомляють на сторінці громади у Фейсбуку.

23-річний Євгеній Сердюк народився у селі Кримське Новоайдарівського району Луганської області, проживав у місті Щастя. Починаючи з 2018 року, служив у лавах ЗСУ.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України, мужньо захищав рідну землю від окупантів. 17 квітня військовослужбовець загинув у бою на Донеччині.

Тіло полеглого героя привезли у Володимир, оскільки у сусідньому Нововолинську нині мешкають його мама та сестра. Ховали Євгенія Сердюка у закритій труні, накритій синьо-жовтим стягом, під звуки військового оркестру.

Окрім небагаточисельних родичів, прийшли попрощатись з бійцем і жителі громади, адже загибель кожного нашого захисника – це спільний біль усієї України. Місцем вічного спочинку героя стало Федорівське кладовище.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися