У Луцьку заборонили міжміському транспорту їздити центральними вулицями міста
Україна

У Луцьку заборонили міжміському транспорту їздити центральними вулицями міста

31 серпня 2023, 10:40
0
0
Сподобалось?
0

Депутати Луцькради розширили перелік вулиць у місті, якими заборонено курсувати приміському та міжміському громадському транспорту без відповідних дозволів мерії.

Таке рішення прийняли під час сесії міської ради – пише Конкурент.

Раніше водіям автобусів, що курсують за межі міста, заборонявся рух проспектами Волі та Соборності, а також вулицями Богдана Хмельницього, Винниченка та Парковою. Тепер же цей список розширили й додати до нього проспект Василя Мойсея і Перемоги та вулицю Яровицю. Проте на приміські маршрути, організатором яких є виконавчий комітет Луцькради, ця заборона не поширюється.

«Ухвалення даного рішення сприятиме підвищенню рівня безпеки перевезень пасажирів та якості надання послуг населенню громадським транспортом. Крім того, збільшить пропускну спроможність вуличної мережі м. Луцька, зменшить кількість заторів в дорожньому русі», – йдеться у пояснювальній записці.

Крім того, у рішенні зазначають, що це допоможе зменшити фінансові затрати пасажирів на проїзд при користуванні приміським пасажирським транспортом міської територіальної громади.

Нагадаємо: Луцькрада уже приймала ряд рішень, якими забороняла рух автобусів приміських та міжміських (міжобласних) маршрутів вулицями та проспектами міста. Таким перевізникам запропонували альтернативний варіант руху транспорту у Луцьку. Для них виділили 38 міських зупинок громадського транспорту для здійснення посадки та висадки пасажирів. Проте такий транспорт всеодно продовжує їздити на заборонених вулицях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися