Резнікова звільнять і він поїде послом у Великобританію
Україна

Резнікова звільнять і він поїде послом у Великобританію

31 серпня 2023, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

Найближчим часом міністра оборони України Олексія Резнікова звільнять із посади.

Про це, посилаючись на власні джерела, 31 серпня повідомив народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк.

"За моєю інформацією, Резніков залишить пост міністра оборони і згодом поїде послом у Великобританію. Якщо не буде ще гучних скандалів до цього часу. Чутки про те, що там щось не так з агреманом, не підтверджено", – написав нардеп.

Новим очільником Міноборони планують призначити нинішнього очільника Фонду держмайна Рустема Умєрова, продовжив Железняк.

"На місце міністра оборони буде подано нашого ексколегу по фракції, а зараз голову Фонду держмайна Рустема Умєрова. Якраз буквально нещодавно в нього рік на посаді був. І прошу відмітити, рік без жодного скандалу і з рекордним результатом ФДМУ. Хто замість Рустема на фонд, поки не вирішено. Враховуючи, скільки активів туди передали й повноважень, то сподіваюся, це не буде знов "вічний в.о.", – додав він. – "Наскільки це точно?" Ну, сучасна кадрова політика вміє вражати, але вже вчора зранку про таку ротацію попередили посольства. Щонайменше деякі".

За даними нардепа, кадрова ротація має відбутися наступного тижня.

"Про скору ротацію і відставку пан міністр знав до своєї відомої пропозиції щодо парі. Тому не дуже спортивно вийшло", – підсумував він.

Також про ймовірну відставку Резнікова наступного тижня сьогодні написала "Українська правда". Видання теж пише, що Умєров – найімовірніший кандидат на пост глави Міноборони. Цього тижня президент України Зеленський зустрічався з ним, темою розмови були результати роботи ФДМ, додає ЗМІ. Сам Умєров не зміг підтвердити чи спростувати інформацію про те, що може змінити пост.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися