«Онучці зашивали голову»: наслідки падіння уламків в Києві
Україна

«Онучці зашивали голову»: наслідки падіння уламків в Києві

21 вересня 2023, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

Внаслідок падіння уламків ракети в Києві у Дарницькому районі пошкоджені будинки, гуртожиток та автівки. Є постраждалі, серед яких 9-річна дівчинка.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

Бабуся 9-річної дівчинки, якій зашивають голову в лікарні, була на роботі під час вибухів. Вдома вилетіли вікна та двері, коли в одній із кімнат спали її донька з онукою.

Пізніше з лікарні повернулася мати дівчинки. Вона прибирає уламки скла в квартирі та показує дитячі капці в крові. Каже, в момент вибуху дитина зіскочила зі свого ліжка на її, тоді й поранилась уламками від вибитого вікна. Одразу на вулиці їх зустріла швидка.

"Доньці рану зашили, але вона дуже налякана. В неї важкий психологічний стан, але в цілому все добре. Живі", — каже Марина Ткачук.

Сусід Вадим розповідає, що від уламків скла його захистили жалюзі. Також у нього постраждала вантажна автівка.

"У сусіда ще більше машина постраждала. Моя покоцана, не їде. Але якось трохи вдалося від'їхати подалі", — каже він.

У гуртожитку поруч теж вибиті вікна, а на подвір'ї валяються уламки ракети. Завгосп Олексій зазначає, що на момент вибухів усі були в підвальному укритті, тому ніхто не постраждав. Зараз підраховують руйнування та планують відправляти студентів додому.

Тут же працює електриком Микола, який зранку прийшов на роботу. Показує свій пошкоджений кабінет та розмірковує про майбутній ремонт. Чоловік жартома демонструє табличку з написом "Не влізай, уб'є!", а згодом дивується: "Чого вони стріляють? От паскуди".

За даними КМВА, усього в Дарницькому районі семеро постраждалих, трьох з них госпіталізували. Практично в усіх різані рани.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися