Переваги використання мозаїки для оздоблення стін ванної кімнати
Україна

Переваги використання мозаїки для оздоблення стін ванної кімнати

26 січня, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

 Мозаїка являє собою одну з найдавніших форм мистецтва у світі, яка й сьогодні користується неабияким попитом по всьому світу. Вона не тільки не втрачає своєї актуальності, а й все більше набуває популярності, адже має цілу низку переваг, зокрема бездоганні експлуатаційні характеристики та приголомшливі естетичні показники. При тому ці всі властивості є характерними для всіх доступних на ринку варіантів: мозаїки зі скла, мозаїки з травертину, мармурової мозаїки. Всі ці види доступні на сайті decorstonehub.com. Доступні до замовлення decorstonehub.com/category/mozaika/ різняться між собою кольором, матеріалом, розміром тощо. Таке розмаїття дозволяє втілювати у життя будь-які задумки дизайнерів. Що ж до сфери застосування мозаїки, то вона доволі широка - використовується цей матеріал для оздоблення стін, облаштування підлоги тощо. 

Доступні види мозаїки

У нашому каталозі ви можете обрати мозаїку з різних матеріалів. Кожен із них є гарним варіантом для облаштування стін ванної кімнати. Адже всі матеріали відрізняються довгим строком служби, естетичністю тощо. Більш докладно про кожен із матеріалів йде мова далі.

Мозаїка зі скла

Цей матеріал доволі популярний на ринку сьогодні й це не дивно, адже він має цілу низку позитивних характеристик, які вигідно виділяють його серед інших доступних до придбання матеріалів. Мова йде в тому числі про: гарні показники міцності матеріалу, невибагливість у догляді (мити мозаїку можна звичайним мильним розчином та мякою ганчіркою), морозостійкість, можливість використання матеріалу в місцях, де буде мати місце постійний вплив УФ променів тощо. Щодо естетичності цього матеріалу годі й говорити, адже він виглядає дійсно приголомшливо. До того ж скляна мозаїка буває різна - є напівпрозорі, непрозорі варіанти у різних кольорах та дзеркальна мозаїка. 

Скляна мозаїка MX25-1/19/20 АкваМо

Мозаїка з травертину

Ця кам'яна мозаїка використовується як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт. Серед особливостей матеріалу можна відзначити гарні експлуатаційні властивості, невибагливість у догляді, простоту монтажу, естетичний зовнішній вигляд. Він є одним із кращих матеріалів з позиції “ціна-якість”. 

Мозаїка з травертину Матова МКР-3СВА (47x47) Travertine Classic

Мармурова мозаїка

Такий варіант бюджетним не назвеш, однак він цього вартий. Виглядає мозаїка просто шикарно й має цілу низку якостей, за яку її так цінують як дизайнери, так і власники будинків та комерційних приміщень. До них відносяться зокрема водостійкість матеріалу, вогнетривкість, стійкість до температурних коливань, невибагливість у догляду тощо. 

Мозаїка з мармуру Матова МКР-2СН (23x23) Black

Незалежно від того, який варіант ви оберете ви неодмінно залишитесь задоволеними.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися