Пенсіонерка з Луцька отримала нагороду від Буданова за донати на ЗСУ
Волинь

Пенсіонерка з Луцька отримала нагороду від Буданова за донати на ЗСУ

10 травня, 12:18
0
0
Сподобалось?
0

Представники Головного управління розвідки приїхали із сюрпризом до 81-річної Тамари Лазаренко в Луцьк. Жінка активно донатить на ЗСУ та стала відомою завдяки соцмережам.

Про це інформують Подробиці.

Відколи почалося повномасштабне вторгнення, пенсіонерка почала допомагати Силам оборони. Перераховує гроші зі своєї пенсії:

Получила пенсію - дала тисячу гривень. Відклала 500 гривень, відклала тисячу і поділила все. Бригада 47, знову "Рубіж", для розвідки.

Кому задонатила, жінка ретельно занотовує.

Процес підрахунку донатів зняла її онука і виклала у соцмережі. Каже, не очікувала, що цей допис стане настільки популярним.

«20 тисяч переглядів, 30, 50. Я була на роботі, телефоную бабусі, кажу, бабуль, ти стала популярна. Зірка. Лачен запостив. Багато пабліків запостили. Сьогодні відео вже сто тисяч переглядів має», – розповідає онука Софія.

Тож тепер до пані Тамари завітали представники ГУР. Жінка розгубилася, бо не очікувала побачити таких гостей на своєму порозі. Щоправда, одразу впізнала речника військових розвідників.

Андрій Юсов приїхав за дорученням свого керівництва з подякою. Так, каже, розвідники хочуть віддячити пані Тамарі за грошову підтримку. Завзяття бабусі-благодійниці розчулило і їх.

«Попри те, що жінці вже понад 80 років, вона приділяє багато власного часу, ресурсів для того, щоби ретельно відстежувати, куди йдуть донати, як ідуть донати, самостійно це робити. Це гарний приклад, який надихнув вже багатьох українців», – зазначив він.

Пенсіонерці подарували планшет, а на ньому – відеозвернення Кирила Буданова:

«Пані Тамаро! Від імені Головного управління розвідки і всіх Сил Оборони передаю Вам вдячність за Ваш внесок у нашу спільну боротьбу проти російських окупантів. Слава Україні. Героям слава!»

Сама ж пані Тамара каже, скільки буде жити – стільки буде донатити. І закликає кожного українця допомагати війську.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися