Як приготувати котлети в духовці
Україна

Як приготувати котлети в духовці

10 травня, 09:40
0
0
Сподобалось?
0

Чудовий спосіб приготувати багато соковитих котлет, не стоячи біля плити – це запекти в духовці. Вони виходять кориснішими, ніж смажені на сковороді. Підготуйте фарш, сформуйте котлети та відправте їх у духовку.

Інгредієнти

  • свинина (фарш) 700 г
  • яловичина (фарш) 300 г
  • яйця 1 шт.
  • картопля 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 3 шт.
  • часник 3 зубчики
  • перець чорний мелений
  • сіль

Картоплю та цибулю очистіть і помийте. Картоплю натріть на дрібну тертку, цибулю дрібно наріжте, часник видавіть через прес.

У миску викладіть свинячий і яловичий фарші. Додайте до них яйце, картоплю, цибулю, часник, перець та сіль. Перемішайте та відбийте.

Сформуйте котлети однакового розміру, викладіть на деко, застелене пергаментом і змащене олією.

Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 30-35 хвилин до золотистого кольору.

Поради:

За бажанням обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.

Фарш можна використовувати будь-який.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися