Чудовий спосіб приготувати багато соковитих котлет, не стоячи біля плити – це запекти в духовці. Вони виходять кориснішими, ніж смажені на сковороді. Підготуйте фарш, сформуйте котлети та відправте їх у духовку.
Інгредієнти
- свинина (фарш) 700 г
- яловичина (фарш) 300 г
- яйця 1 шт.
- картопля 2 шт.
- цибуля ріпчаста 3 шт.
- часник 3 зубчики
- перець чорний мелений
- сіль
Картоплю та цибулю очистіть і помийте. Картоплю натріть на дрібну тертку, цибулю дрібно наріжте, часник видавіть через прес.
У миску викладіть свинячий і яловичий фарші. Додайте до них яйце, картоплю, цибулю, часник, перець та сіль. Перемішайте та відбийте.
Сформуйте котлети однакового розміру, викладіть на деко, застелене пергаментом і змащене олією.
Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 30-35 хвилин до золотистого кольору.
Поради:
За бажанням обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
Фарш можна використовувати будь-який.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!