Україна повернула тіла 99 полеглих українських захисників
Україна

Україна повернула тіла 99 полеглих українських захисників

12 квітня, 13:33
0
0
Сподобалось?
0

Україна повернула тіла 99 загиблих українських захисників, повідомили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими у п'ятницю, пише УНН.

"За результатами репатріаційних заходів в Україну повернули 99 полеглих оборонців. Зокрема вдалося репатріювати 77 тіл оборонців, що воювали на Донецькому напрямку, 20 полеглих воїнів із Запорізького напрямку та двох захисників із Харківського напрямку", - повідомили у штабі у Telegram.

Як вказано, полеглих повернули завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром СБУ, МВС України, Секретаріатом уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин, ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України, іншими представниками структур Сектору безпеки та оборони України. Окрему подяку у штабі висловили за сприяння Міжнародному комітету Червоного Хреста.

"Збройні Сили України перевезуть репатрійовані тіла та останки до визначених державних установ. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих. Після ідентифікації тіла наших оборонців передадуть родинам для гідного поховання", - вказали у штабі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися