У Києві няня била та штовхала маленьку дівчинку у громадському транспорті: подробиці
Україна

У Києві няня била та штовхала маленьку дівчинку у громадському транспорті: подробиці

17 квітня, 10:27
0
0
Сподобалось?
0

Днями у Мережу потрапило відео, як жінка у віці б’є по обличчю маленьку дівчинку. Подія сталася в Києві у громадському транспорті на очах у пасажирів.

На відео видно, як  дівчинка засинала у громадському транспорті, а няня її штовхала та намагалася розбудити.

Відео потрапило до Мережі та викликало хвилю обурення. Користувачам вдалося встановити особу жінки. У Мережі пишуть, що це няня зі своєю вихованкою. Судячи з інформації у Facebook, жінці 76 років.

Не лише штурхнула дитину

З’ясувалось, що жінку на відео звати Ольга Петрівна. Вона погодилась поспілкуватися телефоном з журналістами ТСН. У розмові розповіла, що нібито жодної агресії до дитини не виявляла, а виконувала прохання дівчинки.

"Я їхала до церкви, зі мною була дівчинка сусідки. Вона сиділа і почала засинати, сказала: "Бабуся Оля, якщо я буду засинати, ви мене штовхайте, щоб я не спала". Я її хлопнула один раз по щоці тихенько, щоб розбудити, і на цьому все", – каже няня 4-річної дівчинки Ольга Петрівна.

Проте мама дитини розповіла, що Ольга Петрівна – не просто сусідка, а няня.

"Вона живе в сусідньому будинку, ми з нею знайомі приблизно три роки. Це просто бабуся, яка на пенсії і якій нудно. Розказувала мені, що дуже любить дітей, завжди її бачила усміхненою, а вчора для мене було шоком побачити її", – розповіла мама дівчинки.

Робота няні була оплачуваною, на місяць виходило до дев'яти тисяч гривень.

"Завести до садочку і забрати з садочку – 200 гривень. Крім того, їй періодично купували те, що вона хотіла з продуктів, смачненьке. Вона мені щодня пред'являла рахунки – ми покаталися на фунікулері, за це 40 гривень", – каже жінка.

Мама дівчинки розповідає, що випадково побачила відео в одному з телеграм-каналів. Коли впізнала няню і свою дитину, була шокована. Тоді мама дівчинки звернулася і до поліції.

На жінку складено адмінпротокол за хуліганство.

Коли ж після оприлюднення відео мама поговорила з донькою, виявилося, що няня ще й залякувала дитину.

"Та їй сказала – це зі слів дитини – якщо ти скажеш мамі, то тебе у мами заберуть", – розповіла мама 4-річної дитини.

Ольга Петрівна доглядала дитину майже рік. Мама дівчинки каже, що дочка не завжди хотіла залишатися з нянею, але батьки не надали цьому значення.

Стали відомі подробиці про "лиху бабцю"

Поліція Києва встановила особу жінки, яка у автобусі перед пасажирами вдарила маленьку дівчинку з якою разом їхала. Вона не рідна бабуся дівчинки, а доглядала за дитиною, коли мати була на роботі.

"Це місцева мешканка 1948 року народження. Вона доглядає за дівчинкою, коли мати дитини на роботі. Стосовно жінки складено адміністративний протокол, за частиною 1 статті 173 – дрібне хуліганство, та направлено до Дніпровського районного суду для ухвалення рішення", – розповіли ТСН.ua у поліції Києва.

Там додають, що мати дівчинки відмовилася від написання заяви, а також – від проходження дитиною судмедекспертизи стосовно отриманих побоїв.

"Сама ж винуватиця скандалу, жінка 1948 року народження, перепросила за свої дії перед родиною", – додають у поліції Києва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися