В яких областях будуть значні дощі, а де знову йтиме сніг і вдарить мороз
Україна

В яких областях будуть значні дощі, а де знову йтиме сніг і вдарить мороз

17 квітня, 12:40
0
0
Сподобалось?
0

Наступні кілька днів в Україні будуть дощовими. У частині областей очікуються значні опади. А подекуди навіть знову йтиме сніг.

Як здивує погода найближчими днями, де буде дощ, сніг, розповіли синоптики Укргідрометцентру, передає 24 Канал.

Де буде дощ, сніг, мороз

Синоптики зазначили, що в Україні, крім південно-східної частини, дощова погода, вдень 17 квітня на Півночі, Вінниччині та Черкащині, 18 квітня у західних і північних областях місцями значні дощі.

Вночі 19 квітня на Заході та Півночі можливий мокрий сніг, – спрогнозували в Укргідрометцентрі.

Температура 17 – 18 квітня у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях вночі 4 – 9 тепла, вдень 7 – 14. Тим часом на решті території вночі 9 – 15, вдень 17 – 24, на Сході, 17 квітня і на Півдні країни до 26 градусів.

19 квітня в Україні очікується зниження температури на 4 – 7 градусів. Вночі у західних областях на поверхні ґрунту та місцями у повітрі ймовірні заморозки 0 – 2 градуси, – попередили синоптики.

Додали, що на високогір'ї Карпат 17 – 18 квітня значний мокрий сніг, температура близько 0. 19 квітня – помірний сніг, температура вночі 2 – 7 морозу, вдень 0 – 2 морозу.

Яка буде погода до кінця весни

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту розповіла, якої погоди чекати до кінця весни, чи буде аномальна спека у травні.

Віра Балабух зауважила, що квітень в Україні буде дуже теплим. Зокрема, середня за місяць температура може бути на 2 – 4 градуси вище норми, або навіть більше.

У травні також переважатимуть вищі, ніж зазвичай, температури. Втім, можуть бути не настільки аномально високими, як у квітні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися