Що станеться з вашим тілом, якщо їсти яйця щодня
Україна

Що станеться з вашим тілом, якщо їсти яйця щодня

16 червня, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

Як зазначила дієтологиня Керолайн Томасон, яйця - унікальна їжа, оскільки вони містять безліч поживних речовин, корисних для нашого здоров'я. Наприклад: білок, ненасичені жири, вітамін D, залізо, вітаміни групи B і холін, який підтримує мозок та нервову систему.

Фахівець додала, що більша частина білка в яйці міститься в яєчних білках, а більша частина вітамінів і мінералів міститься в яєчному жовтку. З цієї причини особливо корисно їсти яйце цілком.

Лікарка-дієтологиня Меріенн Волш, зі свого боку, додала, що більшість людей можуть їсти яйця навіть щодня й отримувати від них користь без будь-яких недоліків.

Ось 5 змін, які ви можете очікувати, коли почнете їсти яйця щодня:

У вас з'явиться більше енергії. Поєднання білків і жирів у яйцях може допомогти запобігти голоду і зарядити енергією на цілий день.

Вам буде легше зосередитися. Поживні речовини в яйцях такі, як холін, підтримують здоров'я мозку, включно з когнітивними функціями. Дослідження 2018 року показало, що більшість людей не отримують достатньої кількості холіну.

У вас може покращитися настрій. Якщо ви почнете їсти яйця щодня, ви можете помітити підвищення настрою. Існує прямий зв'язок між поживними речовинами в яйцях і поліпшенням психічного здоров'я, стверджують фахівці.

У вас може покращитися зір. Згідно з опублікованим у 2020 році дослідженням, люди, які їли від двох до чотирьох яєць на тиждень, з меншою ймовірністю страждали від захворювань, які можуть викликати нечіткість зору.

Здоров'я вашого серця покращиться. Дослідження показують, що яйця неймовірно багаті на поживні речовини, і навіть Американська кардіологічна асоціація переглянула кількість яєчних жовтків, які вони вважають безпечними для вживання людиною на тиждень. У новій рекомендації йдеться про те, що навіть для людей із серцево-судинними захворюваннями п'ять яєчних жовтків на тиждень безпечні, зазначила дієтологиня Томасон.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися