Соус із черемші: ідеальний весняний рецепт
Україна

Соус із черемші: ідеальний весняний рецепт

3 квітня, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

Вітамінний, легкий, корисний та дуже смачний густий соус, в основі якого головним інгредієнтом є черемша.

Він ідеально підійде до запеченої картоплі, пасти, м'яса та риби. Готовий соус зберігається у холодильнику до двох тижнів. Для цього щільно закрийте його в скляній баночці з невеликою кількістю оливкової або соняшникової олії на поверхні.

Інгредієнти

  • Черемша пучок
  • базилік свіжий
  • петрушка пара гілочок
  • зелена цибуля 5 пір'їн
  • волоські горіхи 80 г
  • оливкова олія 80 г
  • сік лимона 1,5 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Приготування:

Зелень вимийте, обсушіть і дрібно наріжте. Волоські горіхи дрібно порубайте ножем.

Покладіть всі інгредієнти в блендер. Додайте оливкову олію, сік лимона, перець та сіль. Збийте до однорідної маси. Викладіть у скляний посуд і закрийте кришкою.

Поради:

Якщо соус сильно густий, додайте трохи води.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися