Шоколадний пиріг із сиром - просто тане в роті
Україна

Шоколадний пиріг із сиром - просто тане в роті

23 січня, 10:38
0
0
Сподобалось?
0

Шоколадна крихта і сирна начинка - цей простий шоколадний пиріг легкий у приготуванні і дуже смачний. Шоколадна пісочна крихта і начинка для пирога готуються буквально за хвилини, а сам десерт виходить в міру солодкий і з тонкою хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • борошно - 150 г;
  • холодне вершкове масло - 100 г;
  • какао (порошок) - 10 г;
  • цукор - 50 г;
  • розпушувач - 1 ч. л.;
  • сир - 300-350 г;
  • яйце - 1 шт;
  • цукор - 75 г;
  • кукурудзяний крохмаль - 1 ч. л.
  • ванілін - на кінчику ножа.

Як приготувати шоколадний пиріг

Приготуйте шоколадну пісочну крихту: змішайте розпушувач, цукор і какао-порошок.

Какао слід додавати через сито, оскільки воно має властивість грудкуватися.

Натріть у приготовлену суміш холодне вершкове масло, вмочуючи його в борошно. Перетріть руками швидко масло з борошном у крихту.

Для начинки з'єднайте сир, яйце, цукор, крохмаль і ванілін, а потім пробийте цю масу блендером до однорідності.

Будьте обережні з ваніліном - додавати його надто багато не можна, оскільки він буде гірчити.

Вистеліть форму пергаментним папером. Пісочну крихту розділіть на три частини, першу частину викладіть на дно форми, розрівняйте.

Покладіть зверху половину сирної начинки і також розрівняйте. Викладіть знову шар пісочної крихти, потім сирну начинку і зверху закрийте пиріг крихтою.

Відправте випікатися в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин. Остудіть і зніміть форму.

Швидкий шоколадний пиріг із сирною начинкою готовий.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися