У Харкові затримали росіянку, причетну до вибухів у Харкові
Регіони

У Харкові затримали росіянку, причетну до вибухів у Харкові

7 квітня 2015, 23:43
1
0
Сподобалось?
0

Нового міліціонера Харківщини Андрія Крищенка, якого представили колективу ГУ МВС у Харківській області, російські провокатори і диверсанти зустріли своєрідно. Сьогодні вранці в Дзержинському районі Харкова стався вибух, в результаті якого вирвало частину стели з Державним Прапором. Також у вівторок стався вибух на залізниці. Часткового було пошкоджено колії.

Сьогодні ж у Харкові Служба безпеки України затримала ймовірного організатора вибухів у місті, у тому числі й підриву стели на проспекті Правди. Громадянка Російської Федерації, співробітниця «міністерства державної безпеки» «ДНР» на прізвисько «Тереза» координувала злочинну діяльність диверсійних груп у Харківському регіоні.

Встановлено, що на початку 2014 року вона була активною учасницею харківського «антимайдану» та проросійських протестних акцій. Згодом приєдналася до терористів у Донецьку, де була зарахована до «міністерства», яке під керівництвом російських спецслужб формує диверсійні групи для вчинення терактів в українських містах.

За завданням свого керівника на прізвисько «Док» громадянка РФ прибула у лютому до Харкова для збору розвідувальної інформації та координації діяльності диверсійно-підривних груп.

За місцем її тимчасового проживання виявлено саморобний вибуховий пристрій, військове спорядження, антиукраїнську символіку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Петр
    Петр

    Брехня очередная!

    7 квітня 2015, 23:59
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися