У Запоріжжі бандити облаштували катівню, маскуючись під працівників СБУ
Регіони

У Запоріжжі бандити облаштували катівню, маскуючись під працівників СБУ

17 жовтня 2015, 03:01
0
0
Сподобалось?
0

У Запоріжжі виявили катівню, що мала дискредитувати Службу безпеки України. Зловмисники тривалий час стежили за місцевим підприємцем і розробили детальний план викрадення бізнесмена, йдеться в сюжеті ТСН.

У підвалі одного з офісних приміщень вони обладнали катівню. Внутрішня обстановка камери до найменших дрібниць нагадувала відповідні приміщення СІЗО. Для переконливості члени угруповання запаслися українським прапором, штатним камуфляжем та символікою СБУ.

«На стіні було вивішено прапор України, зроблено написи, що ображають співробітників СБУ – начебто їх зробили попередні бранці камери. У сусідній кімнаті було встановлено камеру, яка знімала все, що відбувалося у «кімнаті тортур», - розповів речник управління СБУ у Запорізькій області Сергій Левченко.

Підозрювані мали намір утримувати бізнесмена у катівні, а після отримання викупу викласти в Інтернет відео знущань з чоловіка, як доказ того, що останнього полонили саме працівники спецслужб. У затриманих вилучили засоби зв'язку та перехоплення, а також кілька котушок георгіївських стрічок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися