У збитому гелікоптері були беркутівці з Прикарпаття і ягуарівці з Калинівки
Івано-Франківщина

У збитому гелікоптері були беркутівці з Прикарпаття і ягуарівці з Калинівки

30 травня 2014, 04:35
0
0
Сподобалось?
0

У збитому під Слов'янськом Донецької області терористами гелікоптері, в якому перевозили військових для ротації, були шестеро ягуарівців з Вінничини та шестеро беркутівців з Прикарпаття.

Інформацію про загибель прикарпатців підтвердили у прес-службі ОДА. Троє із загиблих іванофранківці - старший лейтенант міліції Василь Семанюк, старший прапорщик міліції Володимир Шарабуряк, прапорщик міліції Володимир Лисенчук. Також загинули під час виконання обов'язків заступник командира взводу Петро Безпалько з села Крихівці, старшина Петро Остап'юк з села Торговиця Коломийського району та старший сержант Віктор Яков'як з села Голосків цього ж району.

На вшанування військових в області оголошено триденну жалобу. Упродовж цих днів на адміністративних приміщеннях буде приспущено державні прапори з чорними стрічками, обмежено проведення розважальних і концертних заходів. На знак скорботи за загиблими з хвилини мовчання розпочнуться урочисті лінійки в освітніх закладах, що проводяться з нагоди завершення навчального року. У суботу відбудуться панахиди за померлими.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися