Помер відомий львівський нейрохірург
Львівщина

Помер відомий львівський нейрохірург

15 травня 2020, 16:34
0
0
Сподобалось?
0

15 травня на 82 році життя помер відомий львівський нейрохірург Юрій Михайлович Сандурський.

Про це повідомляють медики Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у Фейсбуку.

«Колектив висловлює співчуття рідним та близьким видатного лікаря-нейрохірурга Юрія Михайловича Сандурського, який відійшов у вічність 15 травня після довготривалої хвороби. Смерть Юрія Сандурського стала великою втратою не лише для всієї медичної спільноти! Для львів’ян він був і завжди залишиться яскравим прикладом відданості лікувальній справі, українському народові та Україні», – йдеться у повідомленні лікарні.

Свій життєвий шлях Юрій Сандурський як лікар розпочав у селі Ясінка Турківського району і завершив провідним нейрохірургом Західної України.

Юрій Сандурський 34 роки був завідувачем нейрохірургічного відділення, яке спершу було в Львівській обласній клінічній лікарні, потім у 8-й міській лікарні, а згодом у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

Він залишив після себе сотні тисяч вилікуваних пацієнтів та цілу плеяду знаних нейрохірургів, котрих він навчив не тільки вправно оперувати, а в першу чергу – співчувати хворим, аналітично мислити та приймати швидкі виважені рішення.

«Колектив Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги розділяє велике горе родини Юрія Михайловича, всіх його близьких і друзів та молиться за упокій його душі. Вічна пам’ять!», – пишуть колеги Юрія Сандурського.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися