Яку і де постільну білизну львів'яни купують найбільше
Актуально

Яку і де постільну білизну львів'яни купують найбільше

30 жовтня 2023, 15:02
0
0
Сподобалось?
0

Львів'яни завжди прагнуть створити затишок та комфорт у своїх домівках, і вибір постільної білизни має велике значення для створення затишку в спальні. У Львові існує багато місць, де місцеві мешканці можуть придбати високоякісну та стильну постільну білизну, одним з них є Le-Vele.

Зробивши опитування серед жителів Львову за останній рік, ми змогли з'ясувати, які комплекти постільної білизни найчастіше купують жителі зі Львова. 

Уподобання в дизайні

Львів'яни віддають перевагу однотонній постільній білизні та комбінованим комплектам, де основний візерунок поєднується з однотонним партнером. Крім того, вони також люблять квіткові візерунки, стилізовані та абстрактні малюнки.

Улюблені кольори

Безумовно, до п'ятірки найпопулярніших кольорів входять відтінки блакитного, червоного та рожевого, а також додаються відтінки сірого до зеленого, синього та білого.

Уподобання в тканині

Більшість львів'ян обирають постільну білизну на основі принта та кольору, але якість тканини та ціна також мають значення. Тому не дивно, що більшість із них замовляють бавовняну постільну білизну.

Улюблені види тканин

Люди віддають перевагу білизні з перкалю, сатину з білими смужками, сатину в однотонних кольорах. Зазвичай купують один комплект із бавовни і один комплект із сатину.

Уподобання в розмірах

Що стосується розмірів, найбільш популярними є стандартні євро розміри, які використовуються львів'янами найчастіше. Також часто використовуються наматрацники на гумці, які спрощують щоденну постіль.

У каталозі https://le-vele.com.ua/ua/postelnoe-bele/lvov/ можна знайти постільну білизну різних розмірів, від класичних до сучасних, що дозволяє кожному знайти ідеальний варіант для своєї спальні. Професійні консультанти завжди готові допомогти клієнтам у виборі оптимального комплекту, враховуючи їхні особливості та побажання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися